Lapozz bele, avagy heti manga ajánlóm

Mai ajánlóm: Pink heart jam

 

A Nanashi oldalán találtam meg ezt a gyöngyszemet. Voltak olyan jók és karácsonyra elhozták nekünk magyarul Haiga és Kanae történetét.
Köszönjük nekik.

 

Szerző/Illusztrátor: Shikke
Fordító: Nanashi
Eredeti nyelv: Japán
Típusa: Manga
Megjelent: 2020-2022
Állapot: befejezett
Műfaja: Bl, Iskola, Zene, Dráma
Figyelmeztetések: Szuper cuki 😀 és bizony 18 karikás

Kérlek, ha tudod, köszönd meg a fordítónak a munkáját és támogasd a mangakát, hogy minél több ilyen gyöngyszem születhessen nekünk.

 

A történet: Haiga az egyetemre kerül Tokyoba, egy zenét oktató egyetemre. Rögtön első nap látja Kanaet, aki a dohányzóban üldögél a gitárjával. A nyitókoncerten két számot játszik Kanae mint gitáros, ami jó benyomást tesz Haigára. A fiú innentől kezdve nagyon szeretne együtt játszani Kanaéval. De idővel rájön, hogy nem csak úgy tekint rá, mint egy idősebb diáktársára.

Vélemény: Egyszerűen imádnivaló volt a történet. Nagyon szépnek találtam a rajzolását és nekem ez egy fontos szempont a mangák olvasásakor. A karakterek szépen fejlődnek benne, bár a legkidolgozottabb mindenképp Haiga, de Kanaevel is szép munkát végzett a mangaka. Haiga egyszerű, tiszta szépségű karaktere kap egyre több árnyalatot, ahogy felfedezi magának a nagybetűs ÉLETET. A kapcsolatuk sem a fán terem, megdolgoznak érte, hogy megismerjék egymást és megtudják valóban összetartoznak-e.

Mindenkinek ajánlóm, hogy olvassa el eme gyöngyszemet, mert igazán megéri.

 

Jó szórakozást kívánok!

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük