Lapozz bele, avagy heti manga ajánló

Mai ajánlóm: Ookami Papa wa Hitsujizura Shite Yattekuru

Ma egy igazán cuki történetet hozok nektek bemutatásra. Főszereplője a sikeres, de magányos Hagiwara Tatsumi. Ajándékba kap jegyeket a Szuperhő parádéra, amivel nem tud mit kezdeni, de egy kollégájának adja. Később ezzel a kollégájával újra találkozik a boltban és az édes óvodás fiával.  Ritsu igazán tündéri kisrác.

Szerző: Kurusu Haiji
Fordító: Netima
Eredeti nyelv: Japán
Típusa: Manga
Megjelent 2015-2016
Állapot: befejezett
Műfaja: Bl, Slice of Life, romantika, erotika
Figyelmeztetések: Szuper cuki 😀

Kérlek, ha tudod, köszönd meg a fordítónak a munkáját és támogasd a mangakát, hogy minél több ilyen gyöngyszem születhessen nekünk.

 

Hagiwara egy magányos férfi, aki nem is nagyon keresi a szerelem lehetőségét. Legalábbis az átlagosnál nem jobban. Érzelmileg teljesen felkavarja az új helyzet, amibe Maki, a kollégája, és Ritsu, a Maki fia sodorja. Bár próbál elenállni a férfinak és a fiának, lassan érzelmileg kötödni kezd mindkettejükhöz.
Maki egy vidám, de kissé túlhajszolt apa, akinek az életében már rég nincs szerelem, sem testiség, mert óvodás korú gyermeke körül forog az élete. De kettejük életét felkavarja Hagiwara, amikor belép az életükbe.


Mindenképp érdemes elolvasni ezt a nagyon szépen rajzolt, édes történetet. Az egy kötetes történethez tartozik egy aprócska mellékszál is, ami vidám pillanatokat csempész az amúgy is édes történetbe.

A történethez jó szórakozást kívánok!

 

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük